От последните минути! „Мерцедес“ мина на червено и отнесе сина на бившия шеф на ДАИ-Враца /снимки/

От последните минути! „Мерцедес“ мина на червено и отнесе сина на бившия шеф на ДАИ-Враца /снимки/ Синът на бившия шеф на ДАИ-Враца Николай Аврамски – Мартин, катастрофира преди минути, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Младежът бе пометен от „Мерцедес“, минал на червено. 
Инцидентът е станал на кръстовището на влизане в жилищен комплекс „Дъбника“, до кафене „The Face”. Мартин Аврамски шофирал учебна кола на семейната автошкола „Дани Кар“. Той идвал откъм Комплекса и продължавал направо. В този момент откъм Оряховско шосе идвал „Мерцедес“ с врачанска регистрация, който продължавал в посока КАТ и натресъл учебния „Опел“
При сблъсъка е пострадало младо момиче. То е пътувало в „Мерцедес“-а и се оплакало от болки в корема. Откарано е с линейка към врачанската болница за преглед.  
И двамата шофьори твърдяха, че са минали на зелен светофар. Изпратеният на мястото екип на полицията обаче поискал записите от охранителните камери в близкото кафене. От тях станало ясно, че виновен за катастрофата е шофьорът на „Мерцедес“-а. Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са отрицателни. 
При жестокия удар колите са се завъртели и са препречили пътя към КАТ. Движението е затруднено, докато униформените документират случая. 
Бащата Николай Аврамски нашумя през декември миналата година, когато бе спипан да кара с 1.82 промила алкохол във Враца. 
 
15.10.2019, 15:02 часа
12515 2
Коментари

адвокат

16.10.2019, 09:55 часа
как шеф на ДАИ/бивш/ и семейна фирма- някои чували ли са за конфликт на интереси

!!!

15.10.2019, 17:14 часа
А на тия кои им е дал книжки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha