Награждават топ хирург от Врачанско с „Лекар на годината 2019”

Награждават топ хирург от Врачанско с „Лекар на годината 2019” Доктор Венцислав Анков ще бъде отличен с приза „Лекар на годината 2019”. Хирургът, работещ в МБАЛ – Мездра е номиниран за високата награда от всички лекари от Врачанска област, съобщиха от Българския лекарски съюз във Враца.
Призът „Лекар на годината 2019” ще му бъде връчен на 17 октомври от ръководството на Българския лекарски съюз, на специална церемония в зала Роял на столичния хотел Балкан. Доктор Анков е номиниран в категорията „Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност”. Той е единственият медик от Врачанско, който ще получи високия приз в столицата.
Сред официалните гости на церемонията ще са Диана Ковачева - омбудсман на Република България, здравният министър Кирил Ананиев, д-р Даниела Дариткова - председател на парламентарната комисия по здравеопазване, депутати, директори на болници, представители на различни организации в здравеопазването и лекари.
Призът „Лекар на годината 2019” от лекари от област Враца ще бъдат връчени на 1 ноември. Към днешна дата все още не са ясни имената на медиците, които ще бъдат удостоени с високата награда, тъй като все още тече гласуване сред лекарите от областта.  
15.10.2019, 16:57 часа
4792 1
Коментари

noragami

15.10.2019, 18:08 часа
Това може да бъде последната публична изява на Киро БюджетарО преди излизането му в пенсия. Само това може да спре бедствието Киро. А на номинирания д-р Анков - честито! Заслужава.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha