МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата със сина на Николай Аврамски

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата със сина на Николай Аврамски От полицията потвърдиха информацията на агенция BulNews за катастрофата със сина на бившия шеф на ДАИ-Враца Николай Аврамски - Мартин. Припомняме, че младежът бе пометен вчера от „Мерцедес“, минал на червено. 

От последните минути! „Мерцедес“ мина на червено и отнесе сина на бившия шеф на ДАИ-Враца /снимки/

Инцидентът стана към 14.30 часа на кръстовището на влизане в жилищен комплекс „Дъбника“, до кафене „The Face”. Мартин Аврамски шофирал учебна кола на семейната автошкола „Дани Кар“. Той идвал откъм Комплекса и продължавал направо. В този момент откъм Оряховско шосе идвал „Мерцедес“ с врачанска регистрация, който продължавал в посока КАТ и натресъл учебния „Опел“
При сблъсъка е пострадало младо момиче на 15 години. То е пътувало в „Мерцедес“-а и се оплакало от болки в корема. Девойката била откарана с линейка към врачанската болница за преглед.  
И двамата шофьори твърдели, че са минали на зелен светофар. Изпратеният на мястото екип на полицията обаче поискал записите от охранителните камери в близкото кафене. От тях станало ясно, че виновен за катастрофата е шофьорът на „Мерцедес“-а.
Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са отрицателни. 
16.10.2019, 10:15 часа
5863 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha