Астрологът Алена: Сигурният победител Златко Живков е на крачка от загубата в Монтана

Астрологът Алена: Сигурният победител Златко Живков е на крачка от загубата в Монтана Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове в избирателните райони на страната, според деня им на раждане и деня на изборите – 27.10.2019 г.? Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги отведе до кметския стол? Това разкрива астрологът Светлана Тилкова – Алена в специална поредица за вестник „Труд“ в последните дни преди вота.

Монтана
Двама опоненти с интересни звездни заложби. Кметската кампания уж е честна, но всъщност е подмолна.

1. Златко Живков – независим, подкрепен от ГЕРБ и СДС
Роден е в огнен знак, Скорпион, успял да се наложи и да управлява града пет мандата. Умее да привлича хората към себе си. В битката за поредния мандат да е умерен в думите и действията си. Денят му на раждане е носител на стремеж към промени, а Съдбовният му път – на трудности, които с годините се е научил да надмогва сам. Изборният ден е в негова лична година на емоции, в месец и ден на прибързаност. Да ги потисне, защото една не на място изречена дума до изборния ден може да обърне резултата в негативна посока. Композитната карта предупреждава за изненадващи трудности в изборния ден и за възможност да изживее неочаквани обрати и промени.
Извод: Сигурната победа е на крачка от загубата. Зависи дали е избегнал подмолните капани на опонентите си.

2. Илия Илиев – БСП
Роден в земен знак, Дева. Работлив човек, перфекционист, който дразни с постоянните си изисквания и желание да доказва правотата си, дори и когато си вреди. Отлива на избиратели му е гарантиран, ако е прекалил с критикарстването. Денят му на раждане го орисва да се примирява с втората позиция. Съдбовният му път изисква да изживее живота си извън своята родина или да пътува по няколко пъти всяка година. Изборният ден е в негова година на ново начало, но и на прибързаност в радостната еуфория, която е в негова вреда, защото месецът и денят го задължават да е умерен, тактичен и съпричастен, а не налагащ мнението си.
Извод: Заради неговия Съдбовен път е по-здравословно да не поема отговорностите на градоначалник, но за отбой е късно. Ако спечели, ще е заради подмолната концентрация на гласове.
23.10.2019, 08:48 часа
8225 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha