Напрежение във Враца! Камион изсипа тръби на кръстовището на Стария пазар и затвори пътя за индустриалната зона /снимки/

Напрежение във Враца! Камион изсипа тръби на кръстовището на Стария пазар и затвори пътя за индустриалната зона /снимки/ Камион с врачанска регистрация е изсипал рано тази сутрин част от товара си на кръстовището на бул. „Мито Оорозов“ и ул. „Индустриална“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
При завиването му вляво на кръстовището от ремаркето са паднали върху пътя и част от тротоара огромни метални тръби. Чист късмет е липсата на пострадали, тъй като по това време хората отиват на работа. При инцидента са пометени и предпазните ограждения, които пазят пешеходците от автомобили.
Металните тръби са препречили платното за движение към Втора градска поликлиника и по тази причина улицата е затворена за движение и от двете страни.
На мястото вече пристигна кран, който да върне падналия товар върху камиона и едва след това трафикът ще се нормализира. Пътуващите по „Мито Орозов“ да го правят с повишено внимание, тъй като ограниченията създават леко объркване и има опасност от нов пътен инцидент.
24.10.2019, 08:27 часа
7139 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha