Двама пребиха млад мъж в дома му, докато приспива 3-годишното си дете

Двама пребиха млад мъж в дома му, докато приспива 3-годишното си дете

Районната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа двама, причинили средни телесни повреди на мъж. Това са 38-годишният Станимир Б. и съучастникът му 26-годишния Румен Д.
Двамата са привлечени като обвиняеми за "причиняване на средни телесни повреди на млад мъж, което е обусловило разстройство на здравето, временно опасно за живота", посочиха от Апелативната прокуратура във Варна.
На 20 октомври тази година в село Шкорпиловци в съучастие като съизвършители двамата обвиняеми влезли в дома на пострадалия Ю.С., който приготвял за сън тригодишното си дете и го пребили от бой. За да не гледа свирепия бой, нападателите хвърлили върху детето одеяло. Станимир и Румен пребили Ю., за да му отмъстят, че е ударил автомобила на единия.
Пострадалият Ю.С. е в болницата със счупен череп и масиран хематом, който е засегнал центъра на говора му. Има опасност за живота му.
Двамата обвиняеми са осъждани като членове на ОПГ за разпространение на наркотици.
Днес районната прокуратура във Варна внася искане в съда за вземане мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Станимир Б. и Румен Д.

25.10.2019, 12:52 часа
1261 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha