Цигара, прегръдка... Какво най-често правим след секс?

Цигара, прегръдка... Какво най-често правим след секс? „Аз искам да ме прегърне и така да заспим, но той бърза да си отиде“. Познато ли ви е? Може би вие сте бил/била в подобна ситуация – да си тръгнете или да очаквате другия да се сгуши до вас след като сте правили секс.
Ситуацията между двама души, които току-що са правили секс, може да бъде доста конфузна, ако те не са заедно. Обикновено пушачите палят цигари, има и такива, които заспиват веднага, без да покажат никакви чувства.
Какво най-често правят хората след секс? Отговор на този въпрос дава американско проучване, цитирано от „Daly star“. То обхваща близо 2 000 участници, чието поведение след секс бива проследено по-обстойно.
Сигурно ще кажете, че пушенето или пиенето на алкохол е на първо място, но грешите. Според данните, гушкането е това, което мъжете и жените правят веднага след секс. Може да звучи изненадващо, но поне сред респондентите е така.
Общо 44% от анкетираните са отговорили честно, че понякога бързат да пуснат телевизора, защото не им се спи или защото предстои интересен мач или сериал, който не искат да изпуснат.
Вземането на душ или хигиената след секс, се нарежда на трето място. Следват заспиването и воденето на разговор.
Мълчането след интимния акт е на шесто място, което говори положително за двойките.
По-надолу в класацията на нещата, които правим след секс, са яденето на вредни храни или поръчването на такива.
Използването на социални мрежи е поставено на 10-о място. Общо 14% от участниците са посочили, че взимат телефона си в ръка и отварят социалните мрежи. Предвид развитието на технологиите, нищо чудно този процент да се увеличи драстично. 
28.10.2019, 10:00 часа
783 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha