Неправоспособен преобърна колата си в Монтанско, потроши себе си и приятелка

Неправоспособен преобърна колата си в Монтанско, потроши себе си и приятелка Неправоспособен преобърна колата си в Монтанско и потроши себе си и спътницата си, предадоха от пресцентъра на полицията в областния град.
Инцидентът е станал тази нощ на пътя между Вълчедръм и Септемврийци. Малко след 1 часа 20-годишен неправоспособен водач от Козлодуй управлявал лекия си автомобил „Сеат Леон” с врачанска регистрация с несъобразена скорост с пътните условия – мъгла. Младото момче спускало наклон, когато излязъл от десен завой, загубил контрол над волана, излязъл вляво извън пътното платно и се преобърнал. 
При инцидента са нанесени материални щети по возилото и е причинена телесна повреда на 20-годишната пътничка от село Септемврийци, която се возила на предната дясна седалка. Момичето е със счупени лицеви кости и гръдна кост. Водачът на колата е с телесна повреда, изразяваща се в счупена гръдна кост. 
Пострадалите са настанени в многопрофилната болница в Лом под наблюдение, без опасност за живота. Поради невъзможност да бъде изпробван с техническо средство за употреба на алкохол на водача е издаден талон за медицинско изследване. 
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Лом, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. 

*Снимката е илюстративна
 
28.10.2019, 11:06 часа
7931 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha