Евродепутат подкрепи инж. Десислава Тодорова на заключително събрание в Борован /снимки/

Евродепутат подкрепи инж. Десислава Тодорова на заключително събрание в Борован /снимки/ Днес в голямата зала на читалище "Цани Иванов" в Борован дойдоха лично да подкрепят кандидата за трети мандат инж.Десислава Тодорова, г-н Камен Костадинов – депутат от Врачански избирателен район 2013-2014г.  и г-жа Атидже Велиева –Али  настоящ евродепутат.
На заключителното събрание призив към всички жители на общината направи г-н Камен Костадинов, който призова на 3 ноември деня на балотажа, хората от община Борован да направят правилният избор, да направят своята равносметка за това кой е по- добрият кандидат, този който се е доказал с професионализъм и опит в управлението и ръководенето или този, които изявява желание за доказване. Госпожа Вели, също призова всички да подкрепят инж. Десислава Тодорова, тъй като това е единственият шанс който община Борован има за да продължи своето развитие. Тодорова се е доказала с опита си да печели и изпълнява различни проекти и програми. Освен официалните гости да изкажат подкрепа дойдоха и спечелилите кметовете на село Добролево - Илиян Буковски  и Нивянин –Николай Христов, както и кметският наместник на село Сираково, Гриша Георгиев. Всички те благодариха за годините им съвместна работа, за добрите партньорски взамоотношиния, за подкрепата и разбирането през годините им на съвместна работа. Всички те призоваха в неделя да бъде направен правилният избор за да продължи развитието на община Борован.
Последен призив направи и инж.Десислава Тодорова, която помоли хората да гласуват с душа и разум, без страх и притеснение защото имат възможността да изберат как да живеят не само през следващите четири години, но и за по-далечно бъдеще. Защото заедно притежават силата да постигнат по-добри резултати.

Гласувайте с №67 в интегралната бюлетина. Ние сме тези, които избираме как да живеем.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
01.11.2019, 22:05 часа
5070 0