ОАЕ обмисля да купи летище, пристанище и земи в България

ОАЕ обмисля да купи летище, пристанище и земи в България Абу Даби обмисля да купи летище, пристанище и земи в България. Емирствата имат интерес и към българския туризъм.
“България има намерение да се обърне към високия клас туризъм и смятаме, че с потенциала, който имате, това е напълно възможно. С вашата страна можем да развиваме също логистика, транспорт и земеделие.”, заяви държавният министър в кабинета на Обединените арабски емирства (ОАЕ) Ахмед Али ал Сайег.
Той бе в София дни преди официалната визита у нас на престолонаследника на Абу Даби шейх Мохамед бин Зайед ал Нахаян, който се очаква да пристигне в сряда.
Ахмед Али ал Сайег се срещна с вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и с министрите на финансите, икономиката, транспорта и културата. След това разгледа “София Тех парк”, където му бе представена работата на няколко от високотехнологичните компании, базирани там.
След срещите на министър Ал Сайег в София стана ясно, че ОАЕ имат интерес към плановете на правителството за развитие на пътната инфраструктура, пристанища и летища, както и за купуването на земеделска земя у нас.
 
03.11.2019, 13:20 часа
797 2
Коментари

Та така

04.11.2019, 23:27 часа
До Радост: В Капитализма всичко е по формулата "Пари-Стока-Пари" т.е. всичко е за продаване, а парите, еее, може и до народа да стигнат, но това не е капиталистическо, най-вероятно пак в Аду или Да Би или в Тик Ви.

Радост

03.11.2019, 22:20 часа
Има още непродадени парчета от "милата родинка" тъй , че ...честито и на Абу и на Да Би ! Да би !!! В туби , ор нот в ту би ! ...Егати Родината !!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha