Женско помагало: Как да съблазните мъжа според зодията му

Женско помагало: Как да съблазните мъжа според зодията му Флиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички играем преди да си признаем, че искаме някой, могат да бъдат доста изтощителни. Хубавото е, че и този път звездите могат да ни дадат малко преднина и да ни насочат коя е най-успешната любовна тактика спрямо всеки отделен представител на зодиака. Те разкриват как е най-добре да подходим към дадения мъж и как да завъртим главата му. Всичко, което трябва да знаете е коя зодия е въпросният господин.

Овен
Той иска да бъде ухажван и да получи признание от вас. Обича комплиментите и иска да е сигурен, че е виновен за усмивката на лицето ви.

Телец
Телецът иска да вижда срещу себе си истинска дама. Взаимното уважение е много важно за мъжете от тази зодия. Бъдете искрена и по-сдържана.

Близнаци
Той обича да бъде постоянно в движение и трябва да вървите с едно темпо, ако искате нещата да потръгнат. Тези мъже търсят приключенски дух.

Рак
Ракът е доста срамежлив и може да си мислете, че не се интересува от вас, но не е така. Трябва вие да поемете инициативата и да бъдете по-нападателни.

Лъв
Той е доминантен знак, но дълбоко в себе си е романтична душа. Можете да го спечелите с мил жест, а защо не и с романтична вечеря.

Дева
Той е истински перфекционист и търси жена, която няма недостатък в неговите очи. Бъдете търпеливи с него и се отдайте на тръпката от играта.

Везни
Той е истински сърцеразбивач и трябва да внимавате с него. Бъдете открити на 100% и кажете какво точно търсите. Реши ли, той ще бъде ваш завинаги.

Скорпион
Той е доста ревнив и не разкрива мистерията около себе си докрай. Сега е моментът да се правите на недостъпни и да го накарате да ви преследва.

Стрелец
Той е супер общителен и умен, което значи, че ще разкрие всичките ви игри. Трябва да бъдете напълно себе си пред него и той ще ви оцени.

Козирог
Козирогът държи много на семейството си и на добрите обноски. Трябва да покажете своята грижовна и любяща страна, за да го спечелите.

Водолей
Той не обича да преследва жените. Труден е за разбиране и ще ви е нужно доста търпение. Жената до него трябва да е доказала своите качества.

Риби
Той иска жена, която да вярва в него и да знае как да го подкрепя. Важно е да показвате емоциите си и да не криете това, което чувствате.
08.11.2019, 11:00 часа
1467 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha