Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, пожарникари вадят пострадалия шофьор /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, пожарникари вадят пострадалия шофьор /снимки/ Преди минути възрастен шофьор е катастрофирал на Оряховско шосе до комплекс "Вичов Хан". Мъжът е пътувал от Враца за село Баница. Катастрофиралият е Иван Ватов, 74-годишен жител на село Баница. Водачът изненадващо е изгубил контрол над „Киа“-та, ударил се е в мантинелата и е изхвръкнал в дерето до пътя. 
При тежкия удар колата се е преобърнала няколко пъти и се е спряла в дърво, поради което по возилото има сериозни материални щети.
Шофьорът е бил изваден от пожарникарите, защото таванът на автомобила е смазан и той не могъл да излезе без помощ. За щастие, мъжът не е пострадал сериозно, има голяма прорезна рана на ухото и натъртвания. Колата и мантинелата са целите в кръв. 
В момента полицаи установяват причините за тежкия инцидент.



 
13.11.2019, 12:06 часа
9386 3
Коментари

ИНСПЕКТОР ДЮ-ДЮ

15.11.2019, 11:05 часа
АМАН ОТ БЕЗУМЦИ ПО ПЪТИЩАТА! ОСОБЕНО ТИРАДЖИЙТЕ И НАФУКАНИТЕ ДЖИПАРИ! ДЪРЖАТ СЕ КАТО ВЛАСТЕЛИНИ НА ПЪТЯ !!! СЛАБИЯТ КОНТРОЛ ОТ СТРАНА НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ ГРАНИЧИ С ПРЕСТЪПНА АПАТИЯ КЪМ СЛУЧВАЩОТО СЕ !!! ДОКОГА??? НЕ БЪРЗАЙТЕ ,ГОРЕ ПРИЕМАТ ДЕНОНОЩНО

Гражданин

13.11.2019, 13:37 часа
Който пътува знае в какво състояние е дясното платно в този участък.

Петър

13.11.2019, 12:13 часа
Изобщо не е изненадващо че е загубил контрол! На тия години трябва да си пие винце вкъщи и да не се занимава с неща които не са му по силите...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha