Мащабна акция! КАТ заварди изхода на Враца край "Химко"

Мащабна акция! КАТ заварди изхода на Враца край "Химко" От днес "Пътна полиция" във Враца започна мащабни проверки за готовността на превозните средства за зимният сезон. Няколко патрулки са спрени край "Химко" в посока Мездра и засилено се проверяват автомобили и в двете платна.
Както информационна агенция BulNews съобщи вчера, от днес служителите на пътен контрол могат да глобяват водачите при липса на предназначени гуми за зимни условия. Според Закона за движение по пътищата, движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март. 
Солената глоба от 50лв. отнесоха не малко водачи, пропуснали да сменят "обувките" на колите си.
15.11.2019, 16:05 часа
4494 4
Коментари

tozi

15.11.2019, 21:30 часа
А дано, ама надали! По лесно е да мериш с шублера, да правиш снимки и да създаваш СКЪПИ спомени на хората по пътищата! Очакваме "водата от стоте кладенеца", как това не може да стане!

tozi

15.11.2019, 21:24 часа
Освен това още две добри новини за служителите: 1. не е необходимо много усилия, тъй като информацията за работеща полиция ще се разпространи между шофьорите (те "са като ято") и 2. няма да засегнат местните си благодетели! Супер възможност! А?

tozi

15.11.2019, 21:20 часа
Всички от тези камиони преминават през града с превишена скорост и спират на забранени места! Освен това символичната нова настилка ще "замине" за нула време! Ако не е известно на полицията, в документите на камионите има инфо. за дестинацията....

tozi

15.11.2019, 21:16 часа
Така и така кибичат там полицаите, може да обърнат внимание на преминаващите през града товарни автомобили, които по закон трябва да преминават транзитно по околовръстното шосе. За целта има сложен знак след бензиностанция "Ромпетрол"......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha