Прокоба или случайност! Патрулка с двама полицаи вътре се запали по време на нощно дежурство

Прокоба или случайност! Патрулка с двама полицаи вътре се запали по време на нощно дежурство Истински кошмар са преживели двама полицаи в Лом, научи агенция BulNews. В събота през нощта около 2 часа на ул. „Дунавска“ в града двамата са се отървали на косъм от сериозен инцидент. Както седели в паркирания служебен автомобил колата изведнъж пламнала. 
„Опел“-ът с монтанска регистрация се възпламенил за секунди, докато двамата младши автоконтрольори изпълнявали служебните си задължения. Катаджиите реагирали светкавично, излезли от патрулката, грабнали пожарогасителите и бързо потушили пламъците. 
Служителите не са пострадали, поясняват от областната дирекция на МВР в Монтана. На място е пристигнал и екип на районната служба по пожарна безопасност и защита на населението в Лом, извършен е оглед от дежурна оперативна група от следовател на окръжния следствен отдел в Монтана, с участие на специалист от пожарната в областния град. Причините за възникване на пожара и стойността на нанесената щета е в процес на изясняване. 
По случая е образувано следствено дело. 
 
18.11.2019, 10:40 часа
6406 1
Коментари

оня

18.11.2019, 21:33 часа
па че са имале с кво да гасат таа пустиня
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha