МВР: Шофьор от Видин е виновен за челния сблъсък в прохода Петрохан

МВР: Шофьор от Видин е виновен за челния сблъсък в прохода Петрохан Полицията излезе с официална информация за катастрофата в прохода в Петрохан между „Опел“ и „БМВ“, за която агенция BulNews съобщи още вчера.
Припомняме, че инцидентът стана вчера около 14.30 часа над село Бързия. 58-годишен видинчанин бил зад волана на лекия автомобил „Опел Астра“, който блъснал челно „БМВ 320 Д“ с монтанска регистрация. Шофьорът от крайдунавския град пътувал от Монтана към София. Той напуснал лентата си за движение без ясна причина, при което навлязъл в насрещното платно и ударил челно движещото се срещу него „БМВ“. Зад волана на бавареца е бил 30-годишен жител на Монтана. С него в колата са били мъж на 27 години и 53-годишна жена. При инцидента са пострадали двамата водачи и спътниците на монтанчанина.
На местопроизшествието е пристигнал екип на пожарна безопасност, който рязали автомобилите, за да извадят пострадалите. След това те са били транспортирани до център за спешна медицинска помощ. Униформените са направили проба за употреба на алкохол и на двамата шофьори. Дрегерите отчели отрицателни резултати на водачите.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
18.11.2019, 11:58 часа
5838 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha