Риалити звездата Сам Томпсън унижи известни футболисти /снимки/

Риалити звездата Сам Томпсън унижи известни футболисти /снимки/ Риалити звездата от Острова Сам Томпсън унижи футболната звезда Патрис Евра, както и младока от "Манчестър Юнайтед" Брандън Уилямс, който онзи ден се разписа при 3:3 с "Шефилд Юнайтед".
Томпсън пусна видео, на което се вижда чат на неговата ослепителна приятелка Зара МакДермът и въпросните футболисти, които са й пращали редица съобщения.
На тях брюнетката не отговаря, а към кадрите приятелят й се подиграва с Евра и Уилямс, твърдейки, че когато той ги търси, те не му отговарят, но за сметка на това пишат на гаджето му.
"Винаги съм си мечтал да си пиша с футболисти, но никога не ми отговарят. Единственият начин да говоря с тях е чрез телефона на моята приятелка. Днес й писа Брандън Уилямс, който направи страхотен дебют. Поздравления, Брандън. Иконка с малко око, браво, момче. Обичам това, класическо нещо", подигравателно каза Сам Томпсън.
"Тук имаме и Патрис Евра, който ми е герой. Абсолютна любов. Той праща тези неща, на които казва обичам тази игра. Защо не ми отговаря, но й пише на лично съобщение? И аз съм добър...", продължи риалити звездата.
"Винаги са от "Манчестър Юнайтед". Къде са момчетата на "Челси"? Мейсън Маунт или Тами Ейбрахам, те са моите герои", добави още британецът.
29.11.2019, 09:00 часа
1609 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha