Няма да вдигат цените на местните данъци и такси във Видин

Няма да вдигат цените на местните данъци и такси във Видин Местните данъци и такси във Видин няма да се вдигат, каза на пресконференция кметът д-р Цветан Ценков. Той посочи, че усилията на неговия екип ще бъдат насочени към събираемостта на данъците.
„Усилията ни ще бъдат насочени към привличане на нови инвестиции. Вече имаме разговори в тази насока. Искаме да обособим две индустриални зони. Промяната във Видин ще настъпи ако се открият нови работни места и заплащането бъде високо. Над 20 000 видински семейства искат да се завърнат в родното си място, ако имат работа и получават заплати в размер от 700 до 1000 евро“, каза д-р Ценков.
Той допълни, че ще се работи за промяна на инфраструктурата на общината, за изграждане на спортни и детски площадки.
„Ще изградим в кварталите и малките населени места обществени съвети. В тях ще влязат млади хора, разчитаме на тяхната енергия и креативност, за да се промени Видин и общината“, уточни д-р Ценков.
Той представи и ръководния екип на общината. Трима са заместник кметовете – Борислава Борисова, „Хуманитарни дейности и социална политика“, Десислава Тодорова „Европейски политики и инвестиции“ и Светослав Скорчев „Устройство на територията и развитие на инфраструктурата“.
26.11.2019, 15:50 часа
1003 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha