Кърваво нападение във Вършец! Жандармерист атакува с нож опонент в дискотека

Кърваво нападение във Вършец! Жандармерист атакува с нож опонент в дискотека Кърваво нападение се е разиграло във Вършец с участието на служител на МВР, научи агенция BulNews.
Екшънът е станал на 23 ноември по време на частно парти в заведение в курортния град. Тогава служителят на вътрешното министерство, който е жандармерист, е влязъл в разправия с друг посетител на дискотеката. По неясни към момента причини е извадил нож, с който е нападнал опонента си. Пострадалият е получил средна телесна повреда.
От областната дирекция на МВР потвърдиха за инцидента, но сигнал за нападението не е постъпвал на тел.112, не е подавана и жалба в районното управление на полицията във Вършец. Два дни след разпрата обаче, е получен сигнал, а в управлението в курортния град е образуван заявителски материал. Предстои случаят да бъде докладван в районната прокуратура на Берковица.
По данни на полицията в Монтана жандармеристът е нанесъл порезна рана на своя опонент, но обстоятелствата тепърва ще се изясняват.

* Снимката е илюстративна
04.12.2019, 08:27 часа
13830 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha