Турска атака! ТИР премина през полицейски паркинг и се качи на плочките пред община Враца, опита да кара по Пробива /снимки/

Турска атака! ТИР премина през полицейски паркинг и се качи на плочките пред община Враца, опита да кара по Пробива /снимки/ Невиждан инцидент е имало около 5 сутринта във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Турски ТИР с прикачено ремарке влязъл в тесните улички в идеалния център на областния град, където е забранено за товарни автомобили. Камионът като по чудо завил покрай сградата на Съдебната палата, като отнесъл пожарен кран и част от предпазната ограда и смело атакувал паркинга пред районното управление на полицията.
След това ТИР-ът тържествено минал с около 40 км. пред РПУ-то и докато невярващите на очите си полицаи реагират, тръгнал към новия площад пред общината. В края на уличката има поставен бордюр, но това не е спряло тежката машина да се качи и да пробва да продължи по новите плочки към пл. „Христо Ботев“. Когато видял, че там има наредени огромни цветарници, той направил маневра и тръгнал по ремонтирания паваж към читалище „Развитие“.
През това време ченгетата се окопитили и побягнали по нашественика. Малко преди да потегли по пешеходната зона на града, известна като Пробива, камионът бил спрян. И към момента има следи върху плочките от гумите на камиона.
Проверка с дрегер установила, че турчинът не е употребил алкохол или други упойващи вещества. Публична тайна е обаче, че тестовете не ловят специален черен чай и вероятно неговата употреба е била причината шофьорът да загуби реална представа къде се движи.
Среднощният инцидент е събудил всички служби във Враца. Наглата агресия веднага е била докладвана на кмета на града Калин Каменов, който незабавно отишъл да се увери с очите си, че на площада пред общината има ТИР с ремарке.
На този етап няма официална информация какви са били последствията за шофьора и какви щети е причинил на новата настилка в центъра на града.
06.12.2019, 15:10 часа
10274 8
Коментари

глупаци

07.12.2019, 11:55 часа
еее глупаци, спрете да говорите...навигацията прекарва шоферите през този маршрут, защото го счита за най-пряк път

уйо уйев

06.12.2019, 23:37 часа
Алах Амбар

Българин!

06.12.2019, 23:27 часа
Ако това стане в Турция, няма сила, която да го отърве шофьора от поне месец затвор! Не мога да си обясня какква е ролята на полицията, както в случая, така и по принцип? Така изглеждате най-малкото смешни... Или жалки?

стойо

06.12.2019, 17:49 часа
Скоро си говорихме с аверите, дали новите плочки ще издържат на ТИР, е явно са издържали...

коло

06.12.2019, 16:35 часа
Кой знае, какво са ядосали човека!

!!!

06.12.2019, 15:58 часа
Това ако го беше направил пред синята джамия до сеги да е гръмнат.

Он

06.12.2019, 15:35 часа
Ашкулсун, баба, машалаа!!!

Гошо

06.12.2019, 15:23 часа
Ми я тоо турчин бих го съветвал с кожената летва у турското посолство пред Развитие те така за адет
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha