При спецакия! Униформени обискираха млад мъж във Враца, намериха у него канабис и хероин

При спецакия! Униформени обискираха млад мъж във Враца, намериха у него канабис и хероин Униформени обискираха младеж във Враца, намериха у него наркотици, съобщиха от МВР.
Вчера на територията обслужвана от врачанската полиция е била проведена специализирана полицейска операция. Тя била с цел установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около нощните увеселителни питейни заведения, проверка за наличие на стоки без акцизен бандерол и противодействие на престъпления свързани с разпространение и притежание на наркотични вещества.
Малко след полунощ, пред сградата на търговски център във Враца е било установено криминално непроявено лице – 24-годишният М. В. С., от Криводол. Униформените направили обиск на младежа, при който открили у него полиетиленова сгъвка, съдържаща суха зелена листна маса с тегло 5 грама и спейсбек с бучки бяло прахообразно вещество. Полицаите направили полеви наркотест, като веществата реагирали на канабис и хероин.
Момчето е задържано за 24 часа в полицейското управление на града под Околчица, а по случая е образувано бързо производство.
 
08.12.2019, 11:26 часа
1720 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha