Трагедия! Жена загина на пешеходна пътека във Враца, жертвата е без документи /снимки/

Трагедия! Жена загина на пешеходна пътека във Враца, жертвата е без документи /снимки/ Истинска трагедия е станала преди минути във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Жена е загинала на пешеходна пътека на бул. „Васил Кънчов“ в района на кръговото кръстовище при „Лукойл“. Жертвата е била пометена от лек автомобил „Фиат“ с врачанска регистрация, шофиран от мъж на средна възраст.
Веднага след сблъсъка е пристигнал екип на спешния център, който установил, че жената е починала на място. По неофициална информация тя е получила тежка черепно-мозъчна травма, несъвместима с живота. На този етап не се знае коя е загиналата, тъй като в нея не имало документи за самоличност и полицията вече работи по разкриването коя е тя. Видимо е на възраст около 60 години. Някакъв ориентир за жертвата е червеният чадър, който е останал на пътя.
Заради тежкия инцидент движението в посока подлеза при жп гарата е блокирано. На мястото на катастрофата има два полицейски екипа, които регулират трафика. Въпреки това задръстването е огромно и за шофьорите е по-добре да изберат друг маршрут.
Тепърва на местопроизшествието ще работи дежурен дознател. По тази причина през следващия 1 час минаването през този участък ще бъде затруднено.
12.12.2019, 18:35 часа
15580 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha