Музикалният спектакъл „Коледна приказка“ и читалищен концерт възкресяват духа на Рождество в Мездра

Музикалният спектакъл „Коледна приказка“ и читалищен концерт възкресяват духа на Рождество в Мездра Дни преди Рождество Христово виртуозните оркестранти от Симфониета - Враца ще гостуват в Мездра с музикалния спектакъл „Коледна приказка“. На сцената ще им партнират самодейни състави от Народно читалище „Просвета-1925“, които ще представят коледен концерт. Културното събитие е от програмата на Община Мездра за коледно-новогодишните празници. 
Музикалният спектакъл „Коледна приказка“ е една красива коледна история, разказана вълшебно от очарователната актриса Деляна Хаджиянкова. Със специалното участие на Валентина Корчакова /сопрано/, солист на Националния музикален театър, и на популярния тенор Марио Николов. 
В „Коледна приказка“ духът на Рождество Христово оживява с класики като „White Christmas“, „Let It Snow“, „Silent Night‘ и много други класически мелодии и песни в атрактивни нови аранжименти, заедно с оркестъра на Симфониета - Враца, с диригент Христо Павлов. 
Програмата на коледния концерт на „Просвета-1925“  - Мездра включва коледни песни и фолклорни танци в изпълнение на Групата за стари градски песни „Мездрея“, Женския народен хор и Ансамбъл „Мездра“. 
Концертът спектакъл е на 19 декември /четвъртък/ от 17.30 часа в Дома на железничаря. Входът за зрители е свободен.    
 
17.12.2019, 09:28 часа
1190 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha