Благотворителен концерт препълни спортната зала във Видин

Благотворителен концерт препълни спортната зала във Видин Близо 4 500 лева са събрани само по време на благотворителния концерт вчера в спортната зала във Видин и организирания базар в подкрепа на Моника Димитрова. На младата жена, която сега е на процедури по хемодиализа, предстои бъбречна трансплантация в чужбина. Надеждата е отново да се грижи пълноценно за 8-годишната си дъщеричка, но семейството на Моника не разполага с необходимата сума за операцията. Момичето е второкласничка в училище "Любен Каравелов" във Видин. Сред хората, които помагат на младата майка е нейният класен ръководител Колетка Павлова, заедно с родители на деца от класа. В концерта, организиран в спортната зала във Видин участваха над 160 изпълнители. Над 33 000 лева са събрани до сега от дарителските сметки, благотворителните базари и концерта, каза организаторът Колетка Павлова.
"Искам да благодаря на всички, които се включиха в кампанията. Няма как да изразя благодарността на жените към българските плетачки от цялата страна, които изпратиха невероятни неща, плетени денонощно за нашата кампания. От тук нататък онези, които биха искали да  подкрепят кампанията, могат да го направят на 18 декември от 10 до 19 часа в търговския център, където ще бъде вторият базар. До трети януари в магазинната мрежа ще има разпространени 20 кутии за дарения", каза Павлова.
24 000 евро са необходими за трансплантацията на Моника, която ще бъде извършена в клиника в Турция. Неин донор ще е баща ѝ.
Дарителска сметка:
РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG19RZBB91551011262560
17.12.2019, 09:50 часа
648 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha