Omerta Bar&Dinner е най-новият партньор на FoodboX във Враца

Omerta Bar&Dinner е най-новият партньор на FoodboX във Враца Продължават да се увeличават партньорите на лидера в доставката на храна за дома и офиса FoodboX във Враца, научи агенция BulNews.
Многобройните клиенти на модерната платформа вече могат да поръчат любимите си храни от най-новия ресторант Omerta Bar&Dinner. Заведението се намира на първия етаж до възродената дискотека, популярна като „Буркана“. За по-малко от месец Omerta Bar&Dinner се превърна в предпочитано място за врачани. Богатото меню предлага по нещо за всеки вкус - от бургери и тортила до паста, ризото и специалитети. Ресторантът е подходящ както за вечер навън с приятели, така и за специални поводи и фирмени партита.
Заведението отваря врати по-малко от година след стартирането на станалата популярна в града пицария в ж.к. Дъбника - Omerta Bar&Pizza, а собствениците отново залагат на печелившата формула - перфектна кухня и стилна обстановка. 
А добрата новина е, че Новогодишната програма също обещава да бъде на ниво - специален гост ще бъде станалата популярна от шоуто “Гласът на България” - Симона Загорова. Дъщерята на Глория ще забавлява гостите с поп хитове и евъргрийни, а менюто ще бъде богато и от традиционни ястия за българската трапеза.
Всички хора, които държат на качествената и вкусна храна, но не са успели да посетят Omerta Bar&Pizza, винаги могат да се доверят на лидера в доставката на храна по домовете във Враца - FoodboX.bg. Куриерите на най-бързо развиващата се фирма в града ще докарат кулинарните изкушения до входната врата на дома ви.
18.12.2019, 10:19 часа
4890 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha