Извънредно! Кола се удари в ресторант „Нашенци“ във Враца, блокираха булевард заради изтичането на газ /снимки/

Извънредно! Кола се удари в ресторант „Нашенци“ във Враца, блокираха булевард заради изтичането на газ /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „2-ри юни“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Над града вали пороен дъжд и вероятно това е една от причините за инцидента.
Лек автомобил „Фиат Добло“ с врачанска регистрация се е забил в оградата на ресторант „Нашенци“. Заведението се намира на 50 метра от сградата на пожарната.
По неофициална информация баничарката е изпреварила с висока скорост черно БМВ, след което на завоя направо се забила вдясно в стената, като преди това отнесла табло на „Аресгаз“ ЕАД. В колата пътували двама мъже, които след сблъсъка веднага избягали. Ченгетата вече създават организация за издирването на шофьора и неговия спътник.
В момента районът е отцепен, тъй като има голямо изтичане на газ. Пожарна е блокирала едната улица, която излиза при ресторанта, а патрули на полицията регулират преминаването по булеварда. Очаква се всеки момент да пристигне служител на газоснабдителното дружество, който да спре притока на газ.
24.12.2019, 05:47 часа
11324 3
Коментари

шофьорчето

24.12.2019, 14:56 часа
гн. Справедливост ако вие бяхте на негово място дали щяхте да предлагате подобни простутии? То на чужд гръб и 100 тояги са малко ...

Справедливост

24.12.2019, 09:50 часа
Нека да го оставят на мястото на катастрофата на -10 С един ден това ще е най-справедливо според мен. Оставя семейства с деца без парно на коледа ... другото наказание има кой да му определи.

Пропаднал народ

24.12.2019, 09:05 часа
Деева и пустиняците, сигурно са биле още пияни и сеги ша студуваме заради говедата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha