Кошмар! Кюфте с тел едва не уби пловдивчанин!

Кошмар! Кюфте с тел едва не уби пловдивчанин! Кошмарна случка се е разиграла под тепетата - тел в изпечено кюфте от топлата витрина на известна търговска верига едва не уби пловдивчанин. Агенцията по храните започна проверка по скандалния случай.
Иван Томов купува прясно изпечени кюфтета за обяд. Вместо месо обаче, в устата на възрастния мъж се оказва парче остра тел. Обядът му завършва в спешен лекарски кабинет.
"Така ми каза докторът, лекарят, при който отидох, уши-нос-гърло... поклати глава и извика: "Представяш ли си какво щеше да стане, ако беше влязло малко навътре?!", коментира потърпевшият.
Иван Томов предаде кюфтето с телта и с касовата бележка в Агенцията за безопасност на храните. Инспекторите се ангажираха с проверка: "При всички случаи ще бъде наложена санкция, съгласно административно наказателните разпоредби по закона за храните. Тук има риск за здравето на потребителя", д-р Снежана Пантелеева от Областна агенция по храните в Пловдив. 
Управителят на търговския обект не пожела да коментира находката, но обясни, че кюфтетата от топлата витрина пристигат приготвени и на място само се пекат. Потърпевшият ще бъде компенсиран с бутилка вино.
25.12.2019, 09:50 часа
603 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha