Каръци! Двама пияни се изредиха зад волана на една кола в Монтана, вкараха ги на топло

Каръци! Двама пияни се изредиха зад волана на една кола в Монтана, вкараха ги на топло Служители на реда са арестували двама пияни шофьори, изредили се зад волана на един автомобил в Монтана, съобщиха от полицията в града.
Случката се е разиграла вчера. Около 3.30 часа ченгета спрели за проверка товарен автомобил "Фиат Дукато" с врачанска регистрация. Зад волана му бил 38-годишен берковски жител. Той бил изненадан от униформените до бензиностанция „Шел”. Полицаите му направили тест за употреба на алкохол с дрегер. Техническото средство отчело 1.28 промила алкохол в издишания от водача въздух. Съставен му е акт и е задържан за срок от 24 часа в районното управление.
Само след около 10 минути ченгетата спрели същия автомобил за проверка. Този път зад волана му бил 40-годишен берковски жител. Полицаите му направили проба за употреба на алкохол, която се оказала положителна. Техническото средство отчело 1.35 промила алкохол в издишания от него въздух. Отнесъл е акт и е прибран на топло при приятеля си, който бил заловен минути преди него.
По случаите са образувани досъдебни производства.
27.12.2019, 11:02 часа
3035 1
Коментари

Monti

27.12.2019, 13:40 часа
Машала! Втория водач по-пиян от пияния :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha