"Монтана" започва подготовка на 8 януари, пак ще ходи на лагер в Алания

"Монтана" започва подготовка на 8 януари, пак ще ходи на лагер в Алания 10-дневен лагер в Алания (Турция) ще имат футболистите на "Монтана" по време ни зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Втора професионална лига. За турския курорт монтанци ще заминат на 27 януари и ще останат до 7 февруари.
Там отборът ще изиграе четири контролни срещи, като съперниците за тях все още не са уточнени. Грижа за това ще имат от фирмата, която се занимава с цялата организация около престоя на северозападния български тим на турска земя. Серията от контролни срещи стартира на 18 януари срещу "Спартак" (Плевен). На 24-ти "Монтана" ще премери сили с третодивизионния "Спортист" (Своге). И за двете проверки допълнително ще се уточнява мястото на провеждането им.
Отборът на "Монтана" ще направи първата си тренировка за новата 2020 година на 8 януари, сряда. Заниманието е насрочено за 14 часа на терена с изкуствен а настилка в спортния комплекс „Огоста“. До заминаването си за лагера в Алания монтанци ще тренират на клубната си база. След завръщането си обратно у дома футболистите ще получат три дни почивка и от 10 февруари подновяват отново подготовка на клубната си база.
От ръководството на клуба казаха, че целта пред треньорския тандем Светлан Кондев-Венци Иванов е място, осигуряващо бараж за влизане в елитната efbet Лига.
02.01.2020, 16:40 часа
835 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha