Търсят шеф на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Берковица

Търсят шеф на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Берковица Центърът за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Берковица обяви конкурс за едно работно място, научи агенция BulNews. Свободната позиция е за ръководител на центъра.
Желаещите да заемат длъжността трябва да притежават диплома за завършена образователно-квалификационна степен – „Магистър“, със специалност „Социален мениджмънт“ или „Социални науки“. Кандидатите също не трябва да са били уволнявани дисциплинарно в едногодишен срок преди подаване на документите за конкурса, да не са осъждани на лишаване от свобода, да не страдат от заболявания, които могат да застрашат живота на лицата в центъра. За заемането на работното място мераклиите трябва да имат не по-малко от 3 години трудов стаж в професионалното направление.
Конкурсът ще протече в три етапа. В първия от тях се разглеждат подадените заявления и се избират кандидатите, които да бъдат допуснати. Вторият етап е тест, а третият представлява събеседване с преминалите успешно теста и класирането им, съобразно получения от тях резултат.
Документите се подават в Общинска администрация в Берковица, на пл. „Йордан Радичков“ 4. Крайният срок за кандидатстване е 27 януари 2020 година.
03.01.2020, 15:28 часа
1597 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha