Къщата на ужасите 2 години след шесторното убийство в Нови Искър

Къщата на ужасите 2 години след шесторното убийство в Нови Искър Къщата на ужасите в Нови Искър, в която бяха застреляни петима, а шести член на семейството беше намерен убит недалеч от нея, е заключена с дебели вериги и никой не смее да пристъпи прага, съобщава "Труд". 
Почти 2 г. мястото тъне в злокобна тишина, а съседите инстинктивно преминават на отсрещния тротоар. Според тях, домът е бил обявен за продан, но все още не се е обадил нито един човек.
И досега съседите с ужас си спомнят 2 януари 2018 г., когато в къщата на ул. “Лозянски дол” 5 бяха открити труповете на Неделчо Юнаков на 41 г., 20-годишният му син Георги, 16-годишната му доведена дъщеря Нанси, 18-годишният є приятел Боби, както и бабата на момичето.
Те са престояли в къщата почти 2 денонощия, защото никой от съседите не чул изстрелите в новогодишната нощ заради фойерверките и саморъчно направения от убиеца заглушител. За издирване беше обявена майката на Нанси и жена на Неделчо – Кети Кюхова. Появиха се съмнения, че тя е свързана с трагедията, но на следващия ден тялото й беше открито в кладенец край Нови Искър.
 
05.01.2020, 12:18 часа
1311 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha