От последните минути! Камион направи на мекица кола на централен булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Камион направи на мекица кола на централен булевард във Враца /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на централен булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е на бул. „Мито Орозов“. Хладилен камион с габровска регистрация е влизал във Враца, но не е видял завиващия към бензиностанция "БГ Ойл" лек автомобил "Ровър" и го е ударил отзад. 
В колата с врачанска регистрация са пътували 4 жени. 
На мястото на инцидента веднага е пристигнала линейка, която е закарала шофьорката в болницата за допълнителни прегледи. Цяло чудо е, че няма сериозно пострадали и общото състояние на участниците в ПТП-то е добро, тъй като при удара колата е изхвърлена в насрещното движение. 
Щетите по камиона не са големи, но лекият автомобил е с напълно смазана задна част.
На мястото има и екип на полицията. Униформените са направили проба за употреба на алкохол на водача на камиона, която се оказала отрицателна.
Пътувашите по натоварения булевард да преминават с повишено внимание, тъй като в посока Оряхово в скоростната лента е смазаната кола, а в обратната посока в същата лента са полицията и камиона. 
След като двете возила бъдат преместени, ще трябва да се изчисти пътят, тъй като и в двете посоки има много разпилени частици от двамата участника в катастрофата. 
09.01.2020, 09:13 часа
7635 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha