Нашествие на лисици във Видин! Хищниците превземат града и душат кокошки /снимки/

Нашествие на лисици във Видин! Хищниците превземат града и душат кокошки /снимки/ Лисици са плъзнали във Видин и душат кокошките на хората, научи BulNews.
Видинчани споделиха снимки на хищното животно в социалните мрежи. На кадрите се вижда как лисицата се разхожда по тротоара на главна улица в областния град. Повечето хора изразиха своята загриженост за животното, защото очевидно е много изгладняла, за да влезе в града.
"Търси храна душичката", "Милата лиска.. Много е гладна, за да влезе в града", са част от коментарите под фотосите.
Хората споделят, че това не е първият път, в който лисица броди из видинските улици. Изгладнелите неканени гости са започнали да нападат кокошките на живущите в града. Лисицата е един от основните разпространители на бяса и това притеснява жителите на крайдунавския град.

Снимки: Едуард Павлов
15.01.2020, 10:31 часа
6516 2
Коментари

Коментар

16.01.2020, 09:27 часа
По-добре градът да се засели с лисици. Че като гледам в съседната статия (за сметищата между блоковете), ме е страх какви диви селяни живеят в тоя град. Няма по-мръсно животно от простия човек!

горския

15.01.2020, 15:08 часа
,,Милата лиска" може да донесе толкова болести, че да ви разплаче!!! А тя е в градовете и селата, защото модерното земеделие и пестицидите, изтребиха всичко от мравка и мушица до мишките (основната и храна) и полезния дивеч В полето няма дори и щурци
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha