Млада секси украинка продава девствеността си на добра цена /снимки/

Млада секси украинка продава девствеността си на добра цена /снимки/ Обявата на нова украинка с ника Polisha се появи на сакта на Сinderella escorts. Там може да се разгледа анкетата на момичето, в която тя посочва своите параметри и изисквания.
Например, светлокосата, студентка със сини очи отбелязва, че е с ръст 170 сантиметра и тежи само 57 килограма. Бюстът ѝ е натурален, няма татуировки и пиърсинг. За своята невинност Polisha иска стартова цена от 50 000 евро, което е два пъти по-малко, отколкото искаше нейната сънародничка Катя. В крайна сметка Катя след наддаване получи над 1 милион евро.
В сайта също се посочва, че момичето е прегледано от специалист, който е потвърдил, че тя действително е девствена. Бъдещият купувач обаче ще може да доведе свой лекар на срещата или да я заведе в клиника в Германия ден преди срещата.
При това украинката разказва защо ѝ трябват парите. Мечтите на момичето са най-обикновени - тя иска да се наслаждава на благата на живота.
"Искам да продам девствеността си, защото се чувствам като птица в клетка. Искам да съм свободна, да получа всичките блага на този живот. С парите бих искала да уча зад граница и да си купя къщата на плажа на моите мечти", казва Полиша.
Освен търга в сайта Полиша си търси състоятелен мъж за брак или покровителство. Минималната сума, която иска студентката, е 10 000 евро месечно, уточнява БЛИЦ.
26.01.2020, 13:23 часа
2641 2
Коментари

Месарски магазин

26.01.2020, 19:13 часа
Продава се месце ! Не е дъвкано от никоя мундза още ! Вадете паричките и яжте ! Има и салфетки за лигите.

Содом и Гомор

26.01.2020, 15:50 часа
Падение, след падение, ама и тия са като нас прости, кухи и обичат да се дупят и кланят на всеки появил се от някъде си с празни обещания и най-важното да ги "управляват" престъпници.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha