Арабин в пустиня! Баровец заряза „Ауди“-то си в насрещното на оживен булевард във Враца /снимки/

Арабин в пустиня! Баровец заряза „Ауди“-то си в насрещното на оживен булевард във Враца /снимки/ Нагъл шофьор вбеси врачани, след като заряза лъскавото си „Ауди“ в насрещното движение на централен булевард във Враца. Кадри на поредното безобразно паркиране изпрати възмутен читател на агенция BulNews в рубриката ни „Ти, репортерът“. 
Снимките са направени на булевард „Мито Орозов“, до парка на ДНА. На тях ясно се вижда как лек автомобил „Ауди“ с врачанска регистрация е спрян най-безцеремонно в лентата за насрещно движение, на близо два метра от тротоара.
Най-вероятно притежателят на скъпото возило е бързал за среща в близкото барче и не е имал време да се замисли дали пречи на останалите шофьори. Така просто ги е поставил в неудобната ситуация да заобикалят безумно спряната му кола, докато той изпие спокойно кафето си. 
„Кара джип Ауди и може да спира в насрещното и където си поиска“, коментира авторът на кадрите. 
Врачани се надяват компетентните органи да вземат отношение по въпроса и да санкционират нарушителя съгласно Закона за движението по пътищата. 
28.01.2020, 08:32 часа
4070 1
Коментари

Донко

29.01.2020, 08:57 часа
Оня ден отзаде у уличката го дигнаа човечецо с паяко, дека си бе спрел чинно до бордюра, и на никого не пречеше. Ама тоа паяко го не фаща оти е гъз един ар, демек гъзар.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha