Наглост или некадърност? Шофьор спря колата си като румънец на улица във Видин

Наглост или некадърност? Шофьор спря колата си като румънец на улица във Видин Безумното паркиране във Видин се превръща в чарът на града и остава неизменна част от него. 
Явно екстрите на новата и лъскава кола не гарантират уменията по паркиране. Возилото на шофьора свети от чистота, но видимо него не го е светнало неудобството, което причинява на останалите водачи.
На кадъра ясно се вижда как наглец е зарязал "Шкода"-та си на близо метър от тротоара на улица в крайдунавския град. Безумната постъпка е документирана от видинчанин, който е публикувал снимката в социалните мрежи, за да видят повече хора до къде стига капацитетът на наглеца. 
Фотоса предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. Част от жителите на града не спират да се възмущават, а други решават да се позабавляват с поредния нахалник. 
„Поредният“, „Всеки ден е така“, написаха потресени видинчани.
„По средата на пътя асфалтът е най-чист, защо не паркира там?“, „И този пази джантите“, коментираха иронично жители на крайдунавския град с чувство за хумор. 
Видинчани вече не се изненадват от безобразното паркиране, но не спират да се надяват, че компетентните органи ще санкционират нарушителя. 
29.01.2020, 08:35 часа
2340 1
Коментари

Реалист

29.01.2020, 09:33 часа
Видинчани паркирането на този им е последния проблем. Все пак не той е причината да живеят в най-пропадналия и цигански град в Европа. Улицата каква е, а сметището отзад, а бараките...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha