Врачани питат: В града гъмжи от неправилно паркирали, къде е полицай Пламен Дамянов?

Врачани питат:  В града гъмжи от неправилно паркирали, къде е полицай Пламен Дамянов? Неправилно паркиралите коли се превръщат в бедствие за жителите на Враца, сигнализираха недоволни читатели на агенция BulNews. 
Нахални шофьори спират на забранени места, без да се съобразят с поставените пътни знаци. Изоставените леки коли са реални пречки пред останалите съвестни водачи и създават предпоставки за ПТП. Днес само за 10 минути екип на медията ни засне куп неправилно паркирани возила на различни места в града.
По този повод врачани питат къде е изключително принципният и ужасно неподкупният полицай Пламен Дамянов от районното управление? Този служител на МВР изпълнява ли съвестно задълженията си да контролира трафика и да не допуска подобни нарушения? Има ли проблеми със зрението или от мързел не глобява десетките нарушители по улиците на Враца? По време на дежурство следи ли за нарушители на пътя или обгрижва непослушни ученички? През цялата си кариера в системата на МВР написал ли е поне един фиш или акт на местна мутра или предпочита да мачка благи пенсионери?
Все въпроси, на които отговор трябва да даде директорът на полицията Янко Янколов.
Агенция BulNews започва граждански контрол над работата на полицай Пламен Дамянов и публично ще показва паркирали автомобили, чиито шофьори не са глобени по време на неговите дежурства. Така се надяваме той да се докаже като доблестен, неподкупен служител на реда, на когото няма да се налага да обяснява пред работодателя си защо гъмжи от неправилно спрени коли по улиците на Враца.
В крайна сметка Пламен Дамянов е време да проумее, че обществото в областния град не е същото като в родния му Криводол…
29.01.2020, 16:17 часа
8909 3
Коментари

баш врачанин

30.01.2020, 09:29 часа
а какво да кажем за спирките на градския транспорт пред Тошиба манджа, които години наред се ползват kato паркинг

Цветко

30.01.2020, 02:32 часа
Еее човека не може да се спряви със всички сам човек и за тоалетната нее със извинение!

какво от това

29.01.2020, 16:44 часа
Bulnews пита,мвр мълчи.Защото мвр е заето да бие старци , да папа рушвети и да пие кафе по кьошетата,в топлите патрулки купени с нашите данъци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha