На вниманието на Янко Янколов! Пиян полицай катастрофира край Враца, негови колеги опитват да покрият случая

На вниманието на Янко Янколов! Пиян полицай катастрофира край Враца, негови колеги опитват да покрият случая Каскадьорът, причинил зрелищата катастрофа от миналата седмица край Враца, се оказа униформен служител, научи ексклузивно агенция BulNews от свои източници. 
Припомняме, че преди няколко дни шофьор с джип „Ленд Роувър Дискавъри“, който пътувал от село Згориград към областния център, изпуснал един от завоите и скочил в коритото на река „Лева“. Свидетели на зрелищната каскада веднага подали сигнал на телефон 112. На мястото на инцидента пристигнали 2 пожарни, линейка и патрул на полицията. Огнеборците незабавно стигнали до смачкания джип, но изненадващо вътре не открили никой.
Шофьорът беше мистериозно изчезнал, а пристигналите на мястото служители на реда бяха необичайно нервни. Те отправиха молба към репортера на медията ни да не снима регистрационния номер на колата "ВР 3174 ВХ".  
В бюлетина на полицията от следващият ден беше посочена възрастта на мъж от Враца, който се представил за провинилия се шофьор. Направената проверка с дрегер е дала отрицателен резултат за алкохол. 
Според информацията, която достигна до редакцията на медията ни, истинският водач на джипа е уважаван полицейски служител и за това колегите му се опитали да прикрият неговата издънка.
Зли езици съскат, че полицаят е седнал зад волана на джипа си след почерпка с приятели и това е причината да избяга от местопроизшествието.
Запознати с процесуално-следствените действия предлагат собственикът на автомобила и самообявилият се за шофьор в злополучната нощ да бъдат подложени на детектора на лъжата. Така най-бързо и лесно измамата ще излезе наяве. 
Когато в обществото се шири информация за злоупотреба със служебно положение от страна на униформени, най-нормалното нещо е директорът на полицията да назначи проверка за установяване на обективната истина.
04.02.2020, 08:50 часа
9110 4
Коментари

егати

05.02.2020, 10:07 часа
Незнанието се пише слято независимо дали работиш в частния бизнес или си на държавна работа. Смирение ни трябва , за да не бъркаме '' не знанието'' със знанието.

haha

04.02.2020, 21:52 часа
Докато работиш за държавата така ще мислиш. Излез в частния бизнес и тогава ще разбереш защо си на държавна работа, няма да минат номерата с не знанието и безделието.

смирение

04.02.2020, 13:38 часа
който до сега не се е възползвал от служебното си положение, пари и познанства пръв да хвърли камъка :))))))))

1312

04.02.2020, 09:07 часа
дано другия път като се блъсне да умре деба и тъпия ченгел
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha