Безхраберие! Блок в центъра на Враца се разпада, живущите в него нехаят /снимки/

Безхраберие! Блок в центъра на Враца се разпада, живущите в него нехаят /снимки/ Блок в центъра на Враца се разпада, а живущите в него не предприемат мерки, научи агенция BulNews. 
Рушащата се сграда се намира на булевард „Христо Ботев“. Кадрите са заснети вчера от потресен жител на града, който преминавайки се е натъкнал на страшната гледка. 
„Някой трябва да пострада ли?“, пита възмутеният мъж. 
На снимките ясно се вижда, че блокът буквално се разпада и от него се е срутило голямо количество мазилка. Чист късмет е, че до момента няма пострадали хора. 
Единствената мярка, която са предприели живущите в сградата е поставената табела с надпис: „Опасност от падаща мазилка, преминавайте с повишено внимание!“. 
С нехайството си те застрашават не само собствените си животи, но и тези на останалите преминаващи хора. Най-вероятно живущите там вече са свикнали да се пазят от падащите парчета мазилка, но за минувачите гледката е меко казано страшна. 
Други жители на града коментират, че това не е единственият блок, който се разпада. 
Будните врачани се надяват обитателите на блока да вземат мерки, за да не пострадат невинни минувачи. Те призовават хората да се грижат не само за жилищата си, но и за общите части, особено когато това застрашава човешки животи.
06.02.2020, 08:50 часа
3073 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha