Търсите работа? Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви свободна позиция

Търсите работа? Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви свободна позиция Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана е обявила конкурс за работна позиция „главен инспектор“ в отдел "Контрол на храните", научи агенция BulNews.
Кандидатите за работното място трябва да са пълнолетни неосъждани граждани с минилана степен на образование бакалавър и минимум 2 години професионален опит. 
С предимство ще се ползват кандидатите с образователна квалификация по ветеринарна медицина или хранителни технологии. 
Преднина пред останалите ще имат желаещите с познания по Закона за Българска агенция по безопасност на храните и Закона за храните.
Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият от тях ще бъде защита на изготвена от кандидата писмена разработка на тема „Официален контрол върху производството и предлагането на пазара на продукти от неживотински произход и от животински произход, предназначени за консумация от човека и от животински произход, непредназначени за консумация от човека.“
Вторият етап ще представлява събеседване с кандидат-инспекторите.
Срокът за подаване на документи е до 17 февруари. 
Кандидатурите ще се приемат в деловодството на административната сграда на ОДБХ – Монтана, на адрес улица "Юлиус Ирасек" № 4.
 
07.02.2020, 08:30 часа
3392 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha