Нормализира се метеорологичната обстановка във Враца, пътищата са проходими /снимки/

Нормализира се метеорологичната обстановка във Враца, пътищата са проходими /снимки/ През изминалата нощ дежурните екипи на БКС почистваха проблемни пътни отсечки в жилищните квартали на Враца, съобщиха от община Враца. 
Пътните артерии, трасето на масовия градски транспорт, както и участъци около детски и здравни заведения са обработени против заледяване.
Към момента служители на общинското предприятие разчистват тротоари и централната пешеходна зона. Продължава премахването на паднали дървета и клони в града от Пожарна безопасност и защита на населението и Военно формирование – Враца.
В рамките на деня ще започне отстраняването на щетите, нанесени по проводниците на кабелните оператори, като с дейностите ще бъдат ангажирани доставчиците на този тип услуги.
Четвъртокласната пътна мрежа и улиците в селата са почистени. Екипите на ЧЕЗ са възстановили електрозахранването в част от населените места на Враца, като на места работата по отстраняването на авариите по мрежата продължава.
На територията на община Враца няма подадени сигнали за бедстващи хора.
Сигнали могат да бъдат подавани на тел.: 088 5118857.
07.02.2020, 10:55 часа
1746 2
Коментари

Боби от БКС

07.02.2020, 14:40 часа
В малките улички с кола да минеш е невъзможно, какво е чистено и защо се залъгваме като гледаме и снимаме само централните улици много сте фалшиви това пиарите.

гражданин

07.02.2020, 14:36 часа
В центъра на града пешеходците вървят в колона по един като партизани /любимата дума на Калинчо/, къде са машините за чистене на тротоари.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha