Пълен абсурд! Вижте кой е поредният видински рекордьор по паркиране в крайдунавския град

Пълен абсурд! Вижте кой е поредният видински рекордьор по паркиране в крайдунавския град Нелепото паркиране във Видин е неизменна част от града, а жителите му се усъвършенстват все повече и повече. Ако до скоро жителите му приемаха с насмешка неправилното паркиране на своите съграждани, то вече наглостта у някои шофьори започва да минава всякакви граници. Надпреварата за първо място в класацията за безумно спиране в крайдунавския град не спира. 
Поредната снимка на качено върху тротоара возило е документирал възмутен жител на града, който не може да се примири с нахалните хора на пътя. Мъжът е качил снимката в социалните мрежи, за да може повече хора да видят до къде се простира наглостта на някои шофьори. 
"Поредният примерен шофьор", описва иронично поведението на водача потресеният човек. 
На кадъра ясно се вижда, че колата е зарязана върху тротоара. По всичко личи, че водачът не се е интересувал дали автомобилът му ще пречи на пешеходците или останалите участници в движението. 
„Този автомобил го виждам всеки ден паркиран по абсурден начин! Трябва вече да се вземат мерки!”, пише възмутен гражданин, което показва, че това не е единичен случай от страна на водача и за него явно няма пречка, която да не му позволява да оставя колата си където и както пожелае.
 
09.02.2020, 12:12 часа
2478 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha