Осем незаменими качества на желаната жена

Осем незаменими качества на желаната жена В речниците думата "желан" е описана като "нещо, което си заслужава да притежаваш или искаш, приятен, отличен или достатъчно добър". И всеки човек, малко или много, е искал да бъде точно такъв - ценен, искан. За една жена това важи с пълна сила. Друго нещо, което имаме, е поне една приятелка, която всички харесват и чиято компания търсят. Едно е сигурно - всяка може да бъде такава, нужно е само да притежава определени качества. Ето каква е желаната жена:

Тя не преследва никого
Истински желаната и търсена жена не преследва никого, освен собствените си цели. Тя не би се подложила на унижението да търси нечие внимание. Знае, че го заслужава и ако не го получи, просто си отива. Няма време да преследва никого, защото е прекалено заета да гради собствения си страхотен свят. Именно това безгрижно и уверено поведение я прави толкова привлекателна.

Тя контролира емоциите си
Никога няма да я видите да страда заради провалена връзка или някакъв друг проблем, който има. Напротив. Тя напълно контролира чувствата си и вместо да прекарва времето си, самосъжалявайки се, ще направи всичко възможно да поправи ситуацията или да продължи напред, поучавайки се от случилото се.

Тя не търси внимание
Една желана жена няма нужда от постоянното одобрение на околните. За това и няма да видите такава постоянно да публикува снимки в социалните мрежи. Тя знае, че трябва да получава внимание от точните хора, които по някакъв начин биха подобрили живота ѝ. И въпреки това не споделя всичко с всеки. Предпочита да запази мистерията в живота си, вместо да излага всичко на показ.

Тя не губи себе си, когато е във връзка
Когато премине от необвързана в обвързана, желаната жена не позволява животът ѝ коренно да се промени. Тя харесва живота си такъв, какъвто е и не е склонна да прави големи промени само защото някой мъж иска да бъде с нея. По-скоро му предоставя възможност да намери своето място сред вече създадения ред.

Тя има хобита и страсти
Една желана жена иска винаги да се развива, да се чувства добре и да прави това, което я удовлетворява. Тя има хобита и неща, които обича да прави в свободното си време. Именно те я карат да се чувства пълноценна и изпълнена с енергия.

Тя е интелигентна
Желаната жена е умна и мъдра. Разбира начина, по който стоят нещата. С нея можете да водите дълбоки разговори на всякакви теми, знаейки че срещу вас стои сериозен събеседник.

Тя е грациозна
Една желана жена е преди всичко дама. Тя има безупречни обноски, мила е и винаги се държи на ниво. Излъчва женственост и грация. С нея един мъж не би си позволил да бъде нещо по-малко от истински джентълмен.

Тя е отличен комуникатор
Тя няма проблем да изрази мислите и чувствата си. Умее да нарича нещата с истинските им имена, без да обърква човека срещу себе си. Владее до съвършенство изкуството на комуникацията и знае как да накара събеседника си да се чувства обгрижван, изслушван и желан.
27.02.2020, 11:00 часа
1209 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

27.02.2020, 11:49 часа
Най-важното да е дашна и перверзна.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha