Война в БСП във Враца! Разкритията на BulNews за общинския лидер Цветелина Дамяновска вбесиха областното ръководство /факсимиле/

Война в БСП във Враца! Разкритията на BulNews за общинския лидер Цветелина Дамяновска вбесиха областното ръководство /факсимиле/ Новината от миналата седмица на агенция BulNews за странен договор между община Враца и общинския председател на БСП Цветелина Дамяновска взриви местната партийна централа. Областното ръководство на изпадналата в летаргия Столетница публично заклейми отношенията с политическите опоненти от ГЕРБ, които водят до лично облагодетелстване на червената лидерка.

Народът скочи: Лидер на БСП получил от общината пасища, мери и ливади месеци преди изборите във Враца /доказателства/

Днес Иво Лилов реагира чрез отворено писмо на разкритията на журналистите от медията ни, като публично декларира, че никой в партията не е знаел за странната колаборация само няколко месеца преди общинските избори.
Публикуваме без редакторска намеса пълния текст на позицията на областния председател на БСП във Враца Иво Лилов:
„Във връзка с публикация, която поставя редица въпроси пред местната организация на БСП, Ивайло Лилов внесе питане до кмета на община Враца с искане за информация относно публикация в информационен сайт Булнюз от 19.02.2020г. - “Лидер на БСП получил от общината пасища, мери и ливади месеци преди изборите във Враца.“ 
Отправяме настоящето питане, по Закона  за достъп до обществена информация, поради изтичане на срока, в който Общинската организация на БСП - Враца следваше да представи пред Областния партиен съвет и обществеността на Враца опровержение на изнесените данни. 
На този етап можем да отговорим само на един от поставените въпроси като категорично заявяваме, че Областното ръководство не е информирано за посочените договорни отношения, не е участник в тях и не толерира сделки с политически опоненти, които водят до лично облагодетелстване! Водени от презумпцията за невинност, отправяме настоящето искане за предоставяне на официална информация, от Община Враца, която да отхвърли или потвърди истинността на приложените документи.
С оглед на необходимостта от ясни отговори на поставените въпроси, очакваме Община Враца да предостави заявената информация в максимално кратък срок. Само така може да бъде защитен обществения интерес и да бъдат поставени на принципна основа взаимоотношенията между институциите и политическите организации“.
27.02.2020, 15:00 часа
6831 2
Коментари

Няма как да стане

28.02.2020, 00:17 часа
Докато е Божинов и тази персона и малкото надежда ще изчезне. Разлика между нея и ББ НЯМА ! "...и за това се разбираме"

през дедовият ми е

27.02.2020, 18:27 часа
Едва ли на някой му дреме какво става в залязващата организация на БСП. Тя няма значение за обществения живот в общината. Да си се дърлят.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha