Хлапаци разбиха и обраха машини за кафе във Враца, тикнаха ги в ареста

Хлапаци разбиха и обраха машини за кафе във Враца, тикнаха ги в ареста Бандити задигнаха близо 300 лева от машини за кафе във Враца, съобщиха от МВР.
На 26 февруари, минути преди 10 часа, на спешния телефон 112 бил подаден сигнал за извършена кражба. Обадилият се врачанин Р. М. заявил, че за времето от 21 часа на 25 февруари до 9 часа на 26-ти, неизвестно лице е взломило катинар на машината му за кафе в града под Околчица и е откраднало монетника със сумата от 90 лева.
При друг подобен случай е образувана преписка по повод подадена жалба от М. Н., жител на Враца. Същият заявил, че от 22 часа на 25 февруари до 8 часа на 26-ти, неизвестен извършител е взломил два катинара на кафе-автомат в града и е откраднал монетник и сумата от 90 лева.
Във врачанската полиция е подадена и трета жалба за престъпление от същия характер. Врачанинът Л. И. съобщил за кражба на монетник със 110 лева от машината му за кафе, които са откраднати от неизвестно лице след взломяване на две халки.
След проведени оперативно-издирвателни мероприятия, униформените установили, че и към трите престъпления са съпричастни едни и същи лица – 21-годишният М. Т. и още едно непълнолетно момче, и двамата жители на града под Околчица.
Бандитите са задържани за срок от 24 часа във врачанското районно управление.
 
29.02.2020, 10:28 часа
2248 2
Коментари

Гражданин

29.02.2020, 15:42 часа
А защо ги задържат само за 24 ч? Колко още машини са разбили и ограбили, може би същите тези младежи? Кои ще възстановява парите на потърпевшите? Направо в затвора или ги пускаме на свобода да продължават със своеволията си. Полицията да вземе мерки

Raven

29.02.2020, 10:59 часа
До кога ща четем през ден - хлапаци, ученици, непълнолетни ограбиха или пребиха или разбиха или потрошиха.... Хайде органите на реда да се заемат по активно с тези.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha