Младите надежди! Ученици превърнаха междублоково пространство в центъра на Враца в сметище /снимки/

Младите надежди! Ученици превърнаха междублоково пространство в центъра на Враца в сметище /снимки/ Ученици са превърнали междублоково пространство в центъра във Враца в сметище, научи агенция BulNews.
Наш съгражданин ни изпрати снимки в рубриката ни "Ти, репортерът" с надеждата повече хора да видят до къде се простира наглостта на "младите надежди".
Нерегламентираното сметище е между блоковете на улиците "Ген. Леонов", "Георги Бързашки" и "Веслец".
"Всеки ден идват тук в междучасията, събират се на групички, викат и изхвърлят боклуци! Мястото заприлича на сметище!", коментира той. 
По негови думи, ученици се крият там, за да пушат и да пият енергийни напитки, а след това изхвърлят отпадъците на земята, без да се съобразяват с живущите в блока. 
Множеството отпадъци и виковете на тийнейджърите са се превърнали в обичайна гледка за обитателите на сградата и преминаващите пешеходци. 
Според сигнализиращия, мястото неведнъж е било почиствано от живущите в блока, но заради проявите на учениците, то не остава чисто за дълго. 
Мъжът се надява обществото да съумее да научи младото поколение да пази приподата и чистотата в своя град. 
03.03.2020, 08:45 часа
5509 4
Коментари

!

03.03.2020, 14:01 часа
НА ХАДЖИ ЧИЧО ВИЧО ЕЛИТО !!!

0000

03.03.2020, 10:51 часа
Ученици - ако им направиш забележка бързо ще ти отмъстят. Чувстват се безнаказани защото закона не ги преследва защото били малолетни.

мастикиниос

03.03.2020, 10:12 часа
СУ '' Христо Ботев'' елита на град враца курви наркомани пияници !!

VR

03.03.2020, 09:51 часа
Е, какво да очакваш от "бъдещето на България". Поредното доказателство за престъпни наклонности, вандализъм и незачитане на норми и ред. Къде е контролът? Всички знаят за това свърталище!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha