Къде са първите 7?! Невъзпитан врачанин превзе тротоар, деца и родители слизат на пътя

Къде са първите 7?! Невъзпитан врачанин превзе тротоар, деца и родители слизат на пътя Хората са казали, че първите 7 години от живота на човек са основополагащи. Постъпката на собственика на колата ни кара да мислим, че родителите му не са се постарали той да придобие най-важните личностни качества в първите години от живота си. 
Баща е документирал в снимка наглото паркиране и я е публикувал в социалните мрежи, за да може повече хора да видят до къде се простира капацитетът на шофьора. На кадъра ясно се вижда как собственикът е зарязал "Форд"-а си на улица "Спортна", в близост до Стадиона. 
"Моето дете, което възпитавам да ходи да кара по тротоара как да премине?", пита потресеният родител. 
Така изниква въпросът как врачани да възпитават в децата си ценности, като част от жителите на града им показват, че те се потъпкват всекидневно?
След публикацията, в социалните мрежи се изляха куп негативни коментари, като някои дори се заканиха на несъобразителния водач. 
"Режеш му гумите, да се усети", "Само бой за такива", коментираха те. 
Врачани се надяват нарушителят да бъде санкциониран с висока глоба, за да се осъзнае, тъй като дава лош пример на младото поколение.
06.03.2020, 08:30 часа
1708 1
Коментари

Гошо

06.03.2020, 10:15 часа
Сеяне колко сакаш д**ба. Тва струва 750 лева ма той го качил на тротоара :D :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha