Спешно! Откриват инфекциозно отделение във Враца

Спешно! Откриват инфекциозно отделение във Враца Инфекциозно отделение във Враца ще бъде открито до броени дни, съобщи директорът на МБАЛ „Христо Ботев“ Петър Керемедчиев на извънредно заседание на Областния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания.
Липсата на инфекциозно отделение в града заля с вълна от критики врачанската болница в създалата се ситуация на повишен риск от коронавирус.
В тази връзка Керемедчиев изрази готовност до дни да бъде открито новото отделение в сградата на центъра за кожно-венерически заболявания.
Директорът на лечебното заведение изрази притеснението си, че на територията на Враца практикуват само 3-ма специалисти по инфекциозни заболявания, като и тримата са в пенсионна възраст.
Керемедчиев заяви, че няма място за притеснение, като според него върлуващият в момента грип тип „Б“ е по-опасен от коронавируса.
09.03.2020, 12:45 часа
7178 4
Коментари

Хахахааха

09.03.2020, 22:33 часа
спешно откриват нови гробища за съвестни граждани , българи , принципни ,дисциплинирани, за да направят път на настъпващите гниди ,глисти, пиявици,кърлежи , чернокожи европейци. Успех !

гражданин

09.03.2020, 14:20 часа
Ново отделение ще открива директорът, а декември заяви,че веднага след празниците ще има конкурси за началници на отделенията. Говори си колкото да не заспи и сега.

Враца

09.03.2020, 13:39 часа
Защо точат само здравната каса и нашите здравни като едно инфекциозно няма? Да ги затварят-мизерия, мръсотия, лошо отношение в повечето случаи

Име

09.03.2020, 13:18 часа
Верно ли бе ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha