Буен пубертет! Пиян хлапак размаза „Мерцедес“-а на баща си в Монтанско и пострада

Буен пубертет! Пиян хлапак размаза „Мерцедес“-а на баща си в Монтанско и пострада Пиян тийнейджър е катастрофирал с лекия автомобил на баща си в монтанското село Бели брег, съобщиха от полицията в областния град.
Инцидентът е станал вчера през нощта. Около 1.30 часа е получен сигнал за възникналото произшествие. На мястото веднага се отзовал екип на полицията, където установили, че лек автомобил „Мерцедес С 220” с монтанска регистрация е самокатастрофирал, а от водача нямало и следа.
Немското возило е било врязано в къща в селото. В автомобила е открита личната карта на неправоспособен 16-годишен жител на село Портитовци. Пристигналите на място родители на непълнолетния заявили, че синът им взел резервния ключ на автомобила.
Проверка в Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана установила, че непълнолетният водач е с леки наранявания в резултат на катастрофата. С него бил и 19-годишен, който го транспортирал до болничното заведение. Пострадалият е хоспитализиран в хирургично отделение, където в 3.12 часа му е направена проба за употреба на алкохол, която отчела 1.48 промила в издишания от водача въздух.
На нарушителя са съставени 3 акта и му е издаден талон за медицинско изследване. Оставен е за лечение в болницата в Монтана, без опасност за живота.
По случая е образувано бързо производство.

*Снимката е илюстративна
10.03.2020, 11:25 часа
4591 1
Коментари

Изпуснаа младото поколение

10.03.2020, 12:32 часа
Добре, че е с Мерджо, че ако беше с фордче или астричка сега щяха да го оплакват. А като се оправи баща му да му фърли един бой, ама не много як.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha