Гъзар забрави „Голф“-а си в центъра на Враца, подлуди пешеходците /снимки/

Гъзар забрави „Голф“-а си в центъра на Враца, подлуди пешеходците /снимки/ За притежателите на „Голф“-ове отдавна се носят легенди - за превишена скорост, нагло поведение и навика да зарязват колите си на необособени за това места.
Врачански голфаджия е решил да не става изключение от правилото, като е зарязал возилото си на входа на градинката на площад „Руски“ в града.
Възмутена жена се е натъкнала на гледката и е публикувала снимките в социалните мрежи, за да може повече хора да видят капацитетът на въпросния шофьор.
Оказва се, че той не просто е паркирал неправилно, а трети ден не се сеща да прибере колата си. Безумното спиране ни кара да се замислим дали паниката от коронавируса е ударила собственика в право в паметта или просто му липсва елементарно възпитание.
Явно на шофьора не му е светнала лампичката, че паркирайки по този начин затруднява преминаването на пешеходците и им се налага да заобикалят колата му.
„Този автомобил вече трети ден е затворил входа на градинката на Руски и пречи на пешеходците“, коментира възмутената жена.
Цяло чудо е, че характерът на врачани все още не се е проявил и зарязаното возило все още е невредимо. Жителите на града се надяват нарушителят да бъде санкциониран с висока глоба, за да се спре порочната практика с безумното спиране в града.
12.03.2020, 08:30 часа
4338 3
Коментари

vnimatelen grajdanin

12.03.2020, 11:48 часа
Така като гледам тоя как е спрял , въобще дали знае правилника за движение или баща му и книжката му е закупил, толкова му е и сивото вещество в главата ,

6tangata

12.03.2020, 09:53 часа
мали тоя ако го фана свирка с гъз ще ми прави да знае ша му свала гърнето къде знае много да ручи само ме буди тоя по сред нощ мисли се за голем шофер ама още баща му сипва горивото тарикат селски

mastikionios

12.03.2020, 09:06 часа
t0q 6te go opravim po barzata procedura znaem gi tia golfadji vrachanski deto vozqt momichenca 05 i se fukat s svalen prozorec minavaiki po centura !!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha