„Граждани“ превърнаха Централните гробища във Враца в сметище /снимки/

„Граждани“ превърнаха Централните гробища във Враца в сметище /снимки/ Врачани с нулево възпитание са превърнали Централните гробища в населеното място в нерегламентирано сметище, научи агенция BulNews.
Жител на града се е натъкнал на грозната гледка и е я е документирал в снимки. Възмутеният мъж е публикувал кадрите в социалните мрежи, за да може повече хора да видят до къде стига наглостта на някои негови съграждани.
Непотребните стари мебели, клони и пълни с боклуци чували са станали част от ежедневния пейзаж в района на Централния гробищен парк в града под Околчица.
Сред находките могат да се намерят пластмасови столове, фотьойл и строителни отпадъци.  
Постъпката на „гражданите“ ни кара да мислим, че родителите им не са се постарали достатъчно да получат елементарно възпитание в първите им 7 години.
След публикуването им, снимките предизвикаха вълна от негативни коментари в социалните мрежи.
„С това сме известни – простотията ни е голяма“, написа жител на града.
Служители на Община Враца са извършили проверка на мястото, нарушителят е бил намерен и задължен да почисти изхвърлените от него отпадъци.
От институцията апелират да не се замърсява пространството, като допълват, че при установяване на нарушители, те ще бъдат глобявани.
 
13.03.2020, 08:50 часа
2056 1
Коментари

Анонимен

13.03.2020, 08:57 часа
То там си е така от мноооого години.Виждал съм планини от боклук!Не че умрелите нещо ги тревожи,но има етика,уважение и човещина.Не знам що за подчовек трябва да си,за да си изхвърлиш боклука на гробището.А отговорните институции къде са?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha